De ce Anne Rice este o scriitoare uimitoare

„Vampirul Lestat” de Anne Rice a fost prima carte pe care am citit-o vreodată. Am terminat-o în două zile. Stăteam cu ea în mână non-stop, atât de mult mi-a plăcut, și evident că după ce am terminat-o a trebuit să continui să citesc minunățiile pe care le-a mai scris Anne Rice. Adevărul e că eram obsedată, obsedată de poveștile pe care femeia asta le-a putut scrie, într-un mod atât de fantastic, de detaliat, inițiându-mă într-o lume magică a artei și totuși întunecată a vampirismului. Personajele sunt bine evidențiate, au caractere puternice și foarte bine structurate. Anne Rice este o scriitoare desăvârșită, ce să mai!

Interviu cu un vampir-Anne Rice
„Interviu cu un vampir” – Anne Rice

Stilul unic pe care aceasta îl are te face să te îndrăgostești de personaje, de poveste, de ea, pentru că are aceste idei îndrăznețe care te țin cu sufletul la gură.

Mi-a plăcut legământul pe care autoarea l-a creat între personajele sale. Această iubire nelimitată, care nu ține cont de sex sau vârstă, și totuși atât de puternică. Anne Rice este veterana cărților cu vampiri! Dacă sunteți fani ai acestui tip de lectură, vă recomand cu căldură să citiți Cronicile vampirilor de Anne Rice.

Anca Condurachi


Publicat

în

de către