„Suflete pereche” de Cecelia Ahern

„Suflete pereche” de Cecelia Ahern

Am primit cartea asta cadou de la prietena mea cea mai bună. Desigur tot eu i-am recomandat să mi-o cumpere, deci nu a fost chiar o surpriză.

Suflete pereche de Cecelia Ahern
„Suflete pereche” de Cecelia Ahern

Adevărul este că nu-mi place coperta care i-a fost aleasă. Mi se pare banală și că cel mai probabil a fost aleasă de cineva care dispune de o imaginație limitată. DAR! Da, există și un „dar”. Surpriza a fost conținutul acestei minunate cărți. Da, încă o dovadă că nu e ok să judecăm o carte după copertă pentru că putem rămâne foarte plăcut surprinși dacă ne aventurăm spre ceea ce cuprinde.

De trei zile nu pot s-o las din mână, și vorba aia, a fost REVELIONUL. Toată ziua am citit, iar noaptea am petrecut. Ca apoi să ajung acasă și s-o iau în mână, să mă așez frumos în pat și să continui să citesc pentru cinci ore în care m-am amuzat teribil.

Despre ce e vorba? E vorba despre tot și toate. E vorba despre prietenie, despre familie, despre dragoste, despre vise care au fost năruite și cum viața e literalmente amuzantă.

Sper să ignorați și voi coperta și să vă concentrați pe conținut, pentru că sunt absolut sigură că o să vă placă.

P.S. Va apărea și film, însă va avea denumirea „Love, Rosie” (și acum știți cum se numește unul dintre protagosniști) în care vor juca Lily Collins și Sam Claflin (Yum!)

Anca Condurachi