„Suflete pereche” de Cecelia Ahern

Am primit cartea asta cadou de la prietena mea cea mai bună. Desigur tot eu i-am recomandat să mi-o cumpere, deci nu a fost chiar o surpriză.

Suflete pereche de Cecelia Ahern
„Suflete pereche” de Cecelia Ahern

Adevărul este că nu-mi place coperta care i-a fost aleasă. Mi se pare banală și că cel mai probabil a fost aleasă de cineva care dispune de o imaginație limitată. DAR! Da, există și un „dar”. Surpriza a fost conținutul acestei minunate cărți. Da, încă o dovadă că nu e ok să judecăm o carte după copertă pentru că putem rămâne foarte plăcut surprinși dacă ne aventurăm spre ceea ce cuprinde.

De trei zile nu pot s-o las din mână, și vorba aia, a fost REVELIONUL. Toată ziua am citit, iar noaptea am petrecut. Ca apoi să ajung acasă și s-o iau în mână, să mă așez frumos în pat și să continui să citesc pentru cinci ore în care m-am amuzat teribil.

Despre ce e vorba? E vorba despre tot și toate. E vorba despre prietenie, despre familie, despre dragoste, despre vise care au fost năruite și cum viața e literalmente amuzantă.

Sper să ignorați și voi coperta și să vă concentrați pe conținut, pentru că sunt absolut sigură că o să vă placă.

P.S. Va apărea și film, însă va avea denumirea „Love, Rosie” (și acum știți cum se numește unul dintre protagosniști) în care vor juca Lily Collins și Sam Claflin (Yum!)

Anca Condurachi


Posted

in

by