"Cartea fără nume" de Anonymus - Revista EduSoft

„Cartea fără nume” de Anonymus

Această carte mi-a fost recomandată de una dintre cele mai bune prietene ale mele. Mi-a spus că este cartea ei preferată și că ar trebui s-o citesc și eu. Mi-a adus cartea și evident că i-am analizat coperta. Pe copertă ce credeți că am găsit? „ORICE AI FACE NU CITI CARTEA FĂRĂ NUME. O carte fără titlu scrisă de un autor anonim aduce moartea oricui o citește.” Am devenit brusc mult mai interesată de carte, evident.

Cartea fără nume de Anonymous
Cartea fără nume de Anonymous

După ce am citit „Cartea fără nume„, după ce am savurat fiecare capitol în parte de mi se făcea frică să merg și până la baie, am rămas uluită de final și de cum toate se legau.

Ce trebuie să știți despre „Cartea fără nume„:

Cel mai consacrat personaj este un tip căreia i se spune Bourbon Kid. De ce? Citiți cartea și veți afla. Însă am să vă dezvălui un singur lucru, când veți citit fraza „Umple paharul” atunci să știți ca nu e nimeni altul decât Bourbon Kid și că va dezlănțui iadul.

Sunt prezente o multitudine de personaje diferite și interesante care vă vor lăsa cu gura căscată. Vă veți îngrozi dar și minuna de toată acțiunea care se petrece în carte.

„Cartea fără nume” este o poveste delicioasă, plină de mister, crime și situații care ți se vor întipări în minte pentru o bună perioadă de timp. Merită citită deși riști să mori după, dar poate va merită. Ești pregătit să riști?

Anca Condurachi