Piticot, un nou prieten - Revista EduSoft

Piticot, un nou prieten

IMG_1582Atingeri tandre, încărcate de o senzualitate înfiorătoare îmi străbat întregul corp. Alunecă pe trupul meu, încet, puternic, mă cuprinde, mă frânge suav, se încolăcește în jurul brațelor mele, iar privirea-i ațintită spre mine. E atât de puternic, nu-i simt bătăile inimii, doar corpul alunecând pe umerii mei. Eu, puțin timorată, el încrezător în farmecul său. Îmi șoptește delicat, într-o șoaptă prelungă …sss nu-ți fac nici un rău sss…

Nu mi-e teamă, sunt doar câteva momente de acomodare. Îl cuprind în mâini, îl îndrept spre mine și îi dau un pupic. E șocat, e fericit, e în extaz. E începutul unei prietenii. Se atașează repede de mine, îi simt pielea pe umerii mei și, ce să vezi? Caută joacă! Se rotește în mâinile mele, îmi îmbrățișează brațul drept, de parcă nu ar vrea să mai plec. Să intre în scenă micuțul Boa sau Piticot cel mai iubitor, plăpând și jucăuș șarpe din specia lui.

Îl întâlnesc la poalele Castelului Corvinilor, în cadrul unei expoziții de reptile adunate din toate colțurile lumii. Alături de semenii lui așteaptă cu nerăbare să își facă noi prieteni. Pe mine a reușit să mă cucerească. Destul de șarmant reușește să-ți pătrundă repede pe sub piele.

Deși e singurul care nu se află închis între patru pereți de sticlă, nu-și uită frățiorii și te îndeamnă să pătrunzi în clădire să să faci cunoștință cu ei. Te întâmpină trei țestaose ninja J, dar nu le poți acorda prea multă atenție, căci din dreapta te privește geloasă Iguana Columbiană. Faci cunoștință cu fiecare prieten de-a lui Piticot.

Șarpele cu Clopoței, Șarpele de lapte, Vipera cu bot turtit de turan, Șarpele de porumb, Igoana Verde, Anaconda verde, Vipera cu cornițe, Boa imperial, unii mai adormiți, alții mai neastâmpărați, toți stau cu ochii holbați la tine, de parcă tu ai fi animăluțul de admirat.

Mihaela – Ștefania Puțeanu