5 lucruri de făcut în octombrie

toamna, frunze, parc, copaciNimic nu e mai frumos decât un miez senin de toamnă. E toamnă peste tot, iar luna octombrie e o lună plină de magie și anume ea ne aduce în casă și în suflet un parfum subtil de toamnă. Miresmele lui octombrie ne încântă și razele de soare ne bucură cu lumină și căldură pentru ultima dată în acest an.

Mai jos vedeți 5 lucruri pe care trebuie să le faceți în luna octombrie, pentru a simți cu adevărat gustul toamnei.

1. Organizați o petrecere cu prietenii în grădină

… sau undeva în aer liber, pentru a vă bucura de razele de soare, pentru a vorbi, pentru a înșirui povești din anul ce a trecut, pentru a gusta din must și din fructele toamnei.

2. Faceți curat peste tot

În casă, în curte, în grădină, în suflet. E momentul să vă pregătiți să încheiați un nou episod al vieții dvs. A mai trecut un an, a mai trecut o toamnă. Închideți cu grijă filele acestui capitol și faceți curățenie peste tot, mai ales în gânduri.

3. Plantați  bulbi în grădină

În octombrie, înainte de primul îngheț, e vremea perfectă să plantați bulbii pentru primăvară, pentru ca să aveți flori după ce trece iarna; care să răsară de sub pământ și să vă încânte privirea.

4. Mergeți  în parc

Octombrie e o lună plină de mister și de… frunze de toată frumusețea. Mergeți în parc, cu o carte bună și faceți-vă timp să respirați aerul de toamnă. Priviți frunzele, relaxați-vă, bucurați-vă de ploaia de culori.

5. Priviți ploaia de octombrie

Ploaia de toamnă te face melancolic, e adevărat, dar uneori te relaxează și te face să te gândești la lucrurile care te fac fericit și te relaxează și mai ales la cele care îți aduc fericirea.

Așadar, faceți-vă comod în fotoliu cu un ceai sau o ciocolată caldă și depănați amintiri.

Toamna e un bun ascultător.

Maria Bocicov


Publicat

în

,

de către