Editura L&S Infomat

ls_infomat87a7java_cover

Un nou an școlar a început și o dată cu el mii de părinți sunt în căutarea de rechizite și manuale care să îmbunătățească procesul de învățare. Fie că vorbim depre ciclul gimnazial sau cel liceal, elevii au nevoie atât de manuale auxiliare cât și de culegeri pentru a putea înțelege și asimila noțiunile nou predate. Fiecare disciplină din programa școlară necesită o atenție specială atât din partea elevilor cât și a părinților.

Cum ne aflăm într-un secol în care tehnologia face parte din viața noastră, încă din clasele gimnaziale elevii trebuie să se familiarizeze cu noțiunile de IT, care le vor fi utile într-o viitoare carieră în domeniu, sau pentru a-și dezvolta anumite aptitudini.

Editura L&S Infomat pune la dispoziția elevilor dar și a iubitorilor de informatică cărți tipărite de personalități de renume din lumea informaticii. Fie că vorbim despre Scratch, Bazele programării în Java sau C++, bazele noțiunii de programare pot deveni o plăcere pentru elevi, dacă sunt prezentate într-o manieră atractivă.

Având o structură bine sistematizată și în același timp  pliată pe nivelul fiecărei vârste, manualele și culegerile care pot fi găsite la Editura L&S Infomat îmbunătățesc atât capacitățile copiilor cât și bugetul părinților; prețuri modeste care vin în ajutorul părinților. Pe site-ul Editurii L&S Infomat ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de materiale didactice, cărțile potrivite. De la manuale școlare, cărți de competențe digitale, manuale pentru pregătire examenului de Bacalaureat, toate susțin eficientizarea însușirilor noi învățate.

Mihaela Ştefania Puţeanu


de către