TicTalkDrive – citește și transmite SMS-urile în timp ce șofezi

Primiți un mesaj și nu puteți răspunde deoarece traficul este foarte aglomerat și trebuie să fiți atent la drum? Aplicaţia TicTalkDrive realizată de mine vă rezolvă problema! Este o aplicație destinată celor care șofează pentru ca aceștia să poată comunica fără a ridica mâinile de pe volan. Puteți fie să vorbiți și tot ce spuneți va fi transformat în text, fie să vă scrieți mesajul și să-l trimiteți.

În plus, nu trebuie să vă uitați cine a trimis mesajul și care este conținutul acestuia: telefonul vă poate rosti tot ce trebuie să știți.

  app

Trebuie doar să fiți conectat la o rețea Wifi sau să aveți date mobile la dispoziție și pentru a putea folosi funcția „Speak text aloud” va trebui să instalați aplicația „Google Text-to-Speech”. Mesajele SMS primite trebuie să fie în limba engleză pentru ca telefonul să le poată rosti. Când trimiteţi un mesaj, poate fi în română sau în engleză.

Când primiți mesajul, mai întâi veți auzi numărul de telefon de la care îl primiți apoi conținutul. Aplicația este gratuită și poate fi folosită de oricine. Bucurați-vă de ea!

Click aici și găsiți un joculeț simplu cu niște muște, tot pentru sistemele Android. Aplicația TicTalkDrive poate fi descărcată de mai jos sau scanând codul de bare alăturat.

Stefan Ionescu


Publicat

în

de către