Să o cunoaștem pe Gabriela

gabriela_tabaAre 22 de ani, este frumoasă, inteligentă și tocmai a terminat Facultatea de Litere în Bacău. Numele ei este Gabriela Tăbăcaru și este redactor la EduSoft.

Este născută pe 17 iunie 1993, în zodia Gemeni, iar trăsăturile acestei zodii o caracterizează perfect: are un caracter atrăgător, binevoitor, ușor de iritat, dar şi de calmat, are un spirit inventiv și este o scriitoare excelentă, așa cum se poate observa  din articolele postate pe www.edusoft.ro.

Pe Gabriela am cunoscut-o cu puțin timp înainte să plecăm în experiența “Bulgaria” și încă de la început știam că o să ne înțelegem foarte bine. Tot ce știam despre ea era numele. Prima noastră discuție a decurs natural, ea fiind foarte sociabilă. Am atins subiecte din mai multe arii de interes comune și nici nu am simțit când a trecut timpul. Pentru mine prima impresie este foarte importantă, iar Gabriela a reușit să îmi stârnească interesul. Dacă în momentul când am auzit prima dată de plecare aveam unele dubii, după ce am cunoscut-o mi-am dat seama că lucrurile aveau să decurgă bine.

Pe parcursul vacanței mi-am dat seamă că Gabi are simțul umorului foarte bine dezvoltat și astfel discuțiile noastre au fost mereu amuzante, am râs foarte mult și consider că o excursie reușită e atunci când ai oamenii potriviți alături. Ce să vă spun despre Gabi? E acea persoană care atunci când suntem la restaurant ține să se facă afirmată, iar dacă o albină se află pe lângă ea, e momentul perfect să se ridice și să țipe, iar chelnerii vor veni imediat să o întrebe ce a pățit.

E acea persoană care este o divă când vrea să intre în apă. Dar dacă n-ar fi valurile și pietrele de care să se împiedice, nu ar mai cădea. E jalnică la mâncat înghețată (de aceea evităm să cumpărăm), dar chiar are voce la duș.

Lăsând gluma la o parte, am descoperit în Gabriela un om frumos, care știe ce trebuie să spună și când să spună. Este un bun consilier, nu am ezitat până acum să îi cer sfaturi, iar faptul că vreau să urmez și eu aceeași facultate ca ea, ne-a făcut să ne petrecem o noapte întreagă vorbind numai despre asta.

Cu ocazia acestor discuții am descoperit că avem multe lucruri în comun, avem aceleași gusturi muzicale (am făcut în fiecare zi karaoke), ne plac același gen de filme, iar de multe ori nu reuşeam să ne terminăm ideea pentru că urma un “Asta voiam să zic și eu”. Are spirit organizatoric, ea fiind cea care a purtat cel mai mult discuțiile în engleză cu oamenii și în acest fel am ajuns mereu la destinația dorită.

Mă bucur că am avut ocazia să o cunosc, pentru că oamenii ca ea își lasă amprenta asupra destinului meu, fiind un om de la care am ce învăța. Îi mulțumesc pe această cale și domnului Bogdan Pătruț că a decis să am această experiență alături de Gabi în Bulgaria.

Citatul care ar descrie cel mai bine relația mea cu Gabriela este : Prietenia se naște în clipa în care o persoană îi spune alteia: “Ce, și tu? Credeam că eu sunt singurul.” În momentul de față consider că o persoană mai potrivită ca ea, alături de care să plec în Bulgaria, nu ar fi existat.

Claudia Elena Lupu


Publicat

în

, ,

de către