Nuit de lumière la Theaterstock Bacău

11846103_873078252746483_317532140_n (2)

Dacă duminică seara v-am vorbit despre incendiarul eveniment Les Girafes, care a încântat privirile celor aflați prezenți la ora 11:30 în centrul Bacăului, iată că noaptea de luni a culminat cu o răsfrângere de lumini, ce a invadat orașul- Nuit de lumière.

Deși, momentul artistic a fost stabilit la ora 23:30, organizatorii au hotărât (probabil) ca spectacolul să se desfășoare cu o jumătate de oră mai devreme, ceea ce a nemulțumit pe cei care au ajuns la ora stabilită pe site. Trecând peste acest inconvenient, centrul orașului a fost neîncăpător pentru suita de oameni care au fost prezenți la ultimul spectacol din cadrul festivalului  Theaterstock, desfășurat în aer liber.

Spectacolul a durat jumătate de oră, dar efectele create au avut un impact răsunător asupra publicului. Liniștea serii a fost tulburată de avalanșa de aplauze stârnită de spectacolul de lumini oferit de protagoniști.  Jocuri de lumini, artificii, torțe, îmbrăcămintea medievală toate au îndreptat imaginația publicului spreo lume de mult apusă. O ploaie de foc s-a revărsat peste mulțime, iar noaptea a fost animată de o gamă variată de lumini.

Momentul a debutat în fața hotelului Moldova și a culminat în fața Prefecturii municipiului Bacău. Băcăuanii au fost ademeniți în lumea feerică a imaginației de trupa de teatru Compagnie „Cie KaRNaVIrES” din Franța.

Momentele excepționale vor continua în fiecare zi, până pe data de 16 august. Festivalul Theaterstock organizat în prima jumătate a lunii august se află la prima ediție și aduce în atenția publicului cele captivante acte teatrale.

Mihaela -Ștefania Puțeanu


Publicat

în

,

de către