Mihaela Peţeanu – devotament şi profesionalism

Mihaela-Peteanu1Condiţiile medicale de înaltă calitate, profesionalismul serviciilor oferite şi devotamentul în interacţiunea cu pacientele constituie câteva dintre considerentele în baza cărora se desfăşoară activitatea doamnei doctor Mihaela Peţeanu din Constanţa.

Înfiinţat în anul 1990 de către doctorul Vladimir Peţeanu, cabinetul de obstretică şi ginecologie, în care aceasta îşi prestează cele mai optime servicii în domeniu, a dovedit a fi de-a lungul timpului un loc în care experienţa şi optimizarea continuă a aparaturii medicale la standarde internaţionale şi-au pus intens amprenta.

[timed-content-client show=”00:10:500″ hide=”00:30:2000″]Dacă vrei să scriem ceva frumos şi despre tine sau afacerea ta, contactează-ne aici.[/timed-content-client]

Astfel, doctorul Mihaela Peţeanu aduce în beneficiul pacientelor sale o amplă experienţă universitară şi clinică, menită să câştige încrederea pacientei şi să asigure tratamentele cuvenite sub o atentă supraveghere de specialitate.

Mihaela-PeteanuPacienta, fie că este mamă sau viitoare mamă, adolescentă sau copilă, în pragul menopauzei sau după menopauză, constituie prioritatea medicului Mihaela Peţeanu. Strădania sa este aceea de a oferi siguranţă, eficienţă, consiliere şi îngrijire medicală la un nivel înalt, într-un cadru cât mai prielnic şi primitor. Cu un acut sentiment de ataşament faţă de profesia exercitată şi dorinţă de evoluţie în domeniu, Mihaela Peţeanu îşi apleacă interesul asupra celor mai noi cercetări de specialitate, astfel încât pacientele sale să se poată bucura de tratamente cât mai optime necesităţilor lor. În cabinetul dumneaei, afecţiunile obstretico-ginecologice îşi găsesc cu promptitudine remediile adecvate, existând dorinţa de a menţiune o sănătate de calitate şi durată.

sarcinaÎntrucât sarcina reprezintă o etapă esenţială în procesul de desăvârşire a unei femeii, cu ajutorul aparaturii profesionale, medicul Mihaela Peţeanu asigură viitoarelor mămici siguranţă, înţelegere, confidenţialitate şi confortul unei dezvoltări optime a fătului, trăind deopotrivă frumuseţea experienţei unui noi început.

Cabinetul de obstretică-ginecologie Doctor Peţeanu aşteaptă cu deosebită consideraţie şi căldură ca pacientele care îi treg pragul să capete convingerea profesionalismului serviciilor medicale exercitate aici.

Adelina-Mihaela Poenaru


Publicat

în

, ,

de către