Gala Clubis a reunit tinerii antreprenori cu perspective mărețe

La începutul ultimei luni de toamnă, când toate roadele anului sunt așezate cu grijă în hambare, bogății de care suntem mândri și pentru care am muncit întregul an, Centrul European pentru Strategii Durabile a tras liniile, a făcut totalurile și i-a desemnat pe cei mai activi tineri antreprenori în cadrul evenimentului „GALA CLUBIS – Tineri Antreprenori Băcăuani”.Gala Clubis

Acest proiect i-a adus împreună pe cei mai activi tineri din Județul Bacău, care au aspirații, perspective mari de viitor și  idei creative pentru inovarea și diversificarea ofertelor pe piața economică.

Gazda acestui eveniment a fost Hotelul Sport Bacău, un loc ce inspiră vitalitate, forță și dorință de a evolua.

Ori, desfășurarea acestui eveniment în această locație s-a potrivit în totalitate cu citatul ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Căci, un om de afaceri bun, are nevoie de echilibru atât moral, cât și spiritual, pentru a se dezvolta și a da viață tuturor ideilor sale.

Centrul European pentru Strategii Durabile în frunte cu domnul Niki Vrânceanu, alături de coorganizatorul evenimentului, echipa EduSoft, ne-au deschis larg porțile templului antreprenorial, îndemnându-ne să ne cunoaștem și să gustăm rând pe rând din povestea fiecărui tânăr antreprenor, premiant al galei.Gala Clubis

Povești absolut incredibile și oameni ce au pornit de la zero, dar care au reușit punând cărămidă peste cărămidă să ridice fundamentul sau chiar zidurile unei afaceri de succes.

La Gală Clubis am cunoscut tineri cu aspirații mari, care speră să fie susținuți mai mult de autorități, sperând că solidarizându-se și unindu-și forțele, vor reuși să se facă auziți și să se dezvolte mai mult.

Ba mai mult decât atât, din discuție în discuție, acești tineri antreprenori au ajuns la concluzia că dacă ar încerca să colaboreze, ideile lor, împletindu-se ar putea genera rezultate remarcabile.

Gala ClubisÎn ochii tinerilor antreprenori am citit multă ambiție și dăruire pentru ceea ce fac, ceea ce nu are decât să ne bucure, pentru că ei sunt cei care luptă să se dezvolte acasă și să-și valorifice din plin potențialul.

E de apreciat optimismul cu care acești tineri încearcă să-și scrie povestea de succes acasă, sărind peste obstacole și ridicându-se s-o ia de la început, atunci când se crede că nu mai există cale de reușită.

Gala Clubis a fost pentru toți antreprenorii prezenți acolo o șansă de a-și exterioriza istorioarele, gândurile, ideile, dar și pentru a învăța ceva cu adevărat valoros din experiența celuilalt.

Am asistat la simbioza unei game variante de perspective antreprenoriale, dar ne-am dat seama că nucleul reușitei e la fel pentru toate și constă din perseverență și dorința de a atinge culmi înalte, promovând mai întâi de toate oamenii și relațiile interumane.

Cristina Morari