Cursuri de dezvoltare personală ADEVĂRATE cu Dr. Bogdan Pătruț

Domnul Bogdan Pătruț este un model de reușită în viață.

Unii îl admiră, alții îl invidiază, dar pentru toți, Bogdan este o persoană atipică, care suscită interesul.

Cu o carieră multidisciplinara de succes, la cei 48 ani ai săi, domnul Pătruț se bucură de o familie frumoasă, de o sănătate bună, de succese profesionale și de prietenia multor oameni din diferite medii și de diferite vârste.

Cursurile de dezvoltare profesională cu Bogdan te vor ajută să descoperi în tine potențialul tău, să te apreciezi la justă ta valoare și să îți găsești drumul propriu pentru o viață frumoasă și împlinită.

Cele 7 lecții îți vor răspunde la multe din întrebările tale și vei află cum să reușești de la cineva care a reușit.

1. Cum să pari cu 15 ani mai tânăr?

Acest curs te va învață ce regim de viață trebuie să ai că să ai o greutate de invidiat, să nu ai fire de păr alb în păr, să fii mereu cu zâmbetul pe buze și cu chipul luminos, să poți îmbrăca haine pentru tineri și să fii mereu considerat cu 15 ani mai tânăr, precum Bogdan.

2. Cum să ai doi copii frumoși, deștepți și sănătoși (de sexe diferite)?

Bogdan și Monica (soția lui) au doi copii frumoși, o față și un băiat, care le umplă casă de bucurie și de satisfacție. Mereu cu zâmbetul pe buze, Ioana este o năstrușnică pusă mereu pe șotii și foarte curioasă. Ștefan a fost un copil precoce, știind să citească de la doi ani, iar acum este un elev cu rezultate foarte bune la învățătura.


3. Cum să ai tot ce-ți trebuie din muncă cinstită?

Bogdan nu s-a plâns niciodată că i-ar lipsi ceva. Are o casă, o mașină, lucrurile necesare unui trăi decent și nu a fost niciodată implicat politic sau în scandaluri de corupție.

4. Cum să-i ajuți pe ceilalți, fără să le impui?

Bogdan a derulat o serie de activități alături de studenții săi, s-a implicat în activități sociale și educaționale, a organizat cursuri gratuite pentru copii din mediul rural și a coordonat tot felul de proiecte pentru elevi și studenți, care i-au ajutat să învețe lucruri noi din domeniul informaticii, al limbilor străine, al geografiei și să cunoască personalități sau alți tineri de talent.

5. Cum să fii sănătos?

Bogdan este sănătos și la exterior și interior. Foarte activ, Bogdan nu se plânge de probleme de sănătate, la vârstă să fiind foarte sănătos, fără să consume medicamente, iar analizele îi ies foarte bune, de fiecare data. Cum poți obține toate acestea, ce trebuie să mănânci, ce să bei, ce mișcare trebuie să faci și cum trebuie să-ți umpli timpul, așa încât să fii la fel de sănătos că Bogdan.

6. Cum să obții titlul de doctor?

Bogdan a făcut două doctorate, unul în informatică (cu distincția „cum laudae”) și unul în contabilitate, realizând cercetări deosebite în domeniul inteligenței artificiale distribuite și al instruirii în contabilitate.

7. Cum să faci o revistă indexată în Web of Science, cum să fii un bun editor și organizator de conferințe?

Bogdan editează revistă internațională „BRAIN-Broad Research în Artificial Intelligence and Neuroscience”, care se bucură de un succes internațional, acum fiind indexată în Web of Science. Poți află despre muncă depusă și despre strategia folosită de Bogdan, pentru a reuși indexarea revistei, că tu, la rândul tău, să obții un asemenea succes.

Domnul Bogdan Pătruț co-organizează conferința internațională SMART, a editat mai multe volume academice în domeniul Social Media, publicate de edituri prestigioase precum Springer sau IGI Global.

Află acum toate secretele lui Bogdan, înscriindu-te la cursul său.


Publicat

în

, , ,

de către