Cheia Raiului

anca_simona_pintilie_cheia_raiului (9)„Ceea ce porți este felul în care te prezinți în fața lumii, mai ales în ziua de azi, când contactele între oameni sunt atât de rapide. Moda este un limbaj instantaneu.” (Miuccia Prada)

Cum poți să te simți o femeie frumoasă, simplă, decentă și în același timp provocatoare? Prin ceea ce ești și ce alegi să fii. Dând valențe adevăratelor trăsături ale frumuseții. Din cauza societății, a ceea ce se promovează ca fiind modele de urmat, adesea, se atinge o exagerare a stilului. Poate uneori se depășește și limita bunului simț.

[timed-content-client show=”00:05:500″ hide=”00:20:2000″]Dacă vrei să scriem ceva frumos şi despre tine, afacerea ta sau evenimentul organizat de tine, contactează-ne aici.[/timed-content-client]

Toate ca toate, dar de sănătatea noastră cine are grijă? Pentru că mulți dintre cei care promovează „modelele”, cu sigurață, nu. Ei se limitează la „ce dă bine pe sticlă”.

Machiajul excesiv dăunează în timp feței, iar îmbrăcămintea neadecvată nu permite pielii să respire. Iar pielea trebuie să radieze de sănătate și fericire.

Împreună cu Anca
Echipa EduSoft şi Anca-Simona Pintilie

Ne pasă de noi și de corpul nostru? Atunci trebuie să purtăm haine de calitate. Materialele sintetice și prea strânse pe corp sufocă pielea. Să avem grijă de noi, nu este un moft și nu trece odată cu vara.

În in te simți ușoară ca o floare, strălucești și simți cum rochia te face să plutești, emanând prospețime și candoare.

Pe Drumul Mătăsii de vrei să pășești, o rochie divină primești. Poți să fii cine vrei, o prințesă, o domniță la Castelul prințului, în orice epocă ai merge, mătasea îți croiește un drum de poveste.

Contra timpului e lâna, iar de vrei să simți briza printre ochiurile împletiturii, într-o zi toridă de vară, alege-o și vei avea o zi extraordinară.

În pielea unui animal de vrei să fii, să-i simți vibrațiile inimii, poți alege o haină de leopard și te vei simți liberă și puternică.

O Casă de Modă îți poate oferi toate acestea, iar eu le-am găsit pe toate la Cheia Raiului, unde mi-am lăsat privirea să joace printre împletiturile de lux. O domniță de poveste, Anca- Simona Pintilie m-a fermecat cu o rochie care mi-ar trimite gândul la viața frumoasei epoci specifică anilor 1900. Se potrivea de minune la balconul unui Castel, fluturând elegant o batistă…

Elena Golăi


Publicat

în

, , ,

de către