Vino voluntar în echipa EduSoft!

students-703003_640Consideri că EDUCAŢIA, indiferent de tipul şi forma ei, este importantă pentru viitorul tău şi al ţării tale? Iubeşti copiii şi simţi că societatea nu face destul pentru educarea lor, dar nici nu ştii ce ai putea tu să faci? Îi admiri pe cei care se implică în diverse cauze, mai ales în cele care au în vedere educaţia, dar tu nu te-ai implicat până acum niciodată? Crezi că educaţia este importantă pentru îmbunătăţirea nivelului de trai al tuturor cetăţenilor? Vrei să înveţi mai multe în domeniul IT&C?

Dacă răspunsul la întrebările de mai sus este, în mod repetitiv, doar da, atunci hai să îţi dăm o veste bună: vino să ne ajuţi în organizarea concursurilor, conferinţelor şi altor activităţi ca voluntar şi astfel vei simţi că faci ceva pentru educaţie, că te implici într-o cauză care contează, că poţi participa la un eveniment ajutând la organizarea lui, că te vei putea bucura din plin de energia şi optimismul unor evenimente educaţionale deosebite, alături de o echipă deosebită.

Tu… ar trebui să fii o persoană dinamică şi activă, sociabilă şi determintată, ar trebui să doreşti să te implici şi să ajuţi la organizarea unui eveniment educaţional, dedicat copiilor şi tinerilor.
Dacă în aceste rânduri te-am cam descris pe tine, înseamnă că te încadrezi în profilul oricăruia dintre voluntarii noştri, pe care îi poţi vedea în acţiune în fotografiile din proiectele pe care le-am desfăşurat până acum, aici:

www.edusoft.ro/proiecte

Descarca, completeaza si trimite-ne formularul de mai jos, prin e-mail la: adresa_email_bogdan

 

http://www.edusoft.ro/wp-content/uploads/2015/04/Formular-de-aplicare-pentru-voluntariat-%C3%AEn-EduSoft.doc

 


 

php_practicaDacă vrei, mai degrabă, ca să faci PRACTICĂ la EduSoft, atunci accesează pagina: http://www.edusoft.ro/practica Poți face practică în programare, web-design, comunicare, publicitate, PR, traduceri, activitate editorială, și multe, multe altele, pentru că noi suntem deschiși la orice. Îţi poţi crea un portofoliu, care te va ajuta foarte mult în viitor, în cazul în care un potenţial angajator va întreba ce ai făcut până acum, ce experienţă ai, ce ştii să faci. Îţi oferim posibilitatea de a face practică la noi, pe teren sau chiar de la tine de acasă!