Stagiu de practică (Internship)

php_practicaEşti refuzat de diferite firme pe motiv că nu ai experienţă?  Ai nevoie de un stagiu de practică şi nu găseşti unde? Crezi că ceea ce înveţi în şcoală (facultate) nu e tocmai ceea ce aşteaptă angajatorii de la tine? Atunci e timpul să-ţi creezi un portofoliu şi poţi apela la noi, pentru că noi îţi oferim posibilitatea de a face practică în IT sau în comunicare, la noi, pe teren sau chiar de la tine de acasă

Dacă vrei ca să faci PRACTICĂ la EduSoft, atunci descarcă de mai jos contractul-convenție de practică (sau unul similar, furnizat de facultatea ta), completează-l și contactează-ne prin e-mail (vezi adresa mai jos) ca să-ți spunem cum procedăm mai departe.

adresa bogdan

Poți face practică în programare, web-design, comunicare, publicitate, PR, traduceri, activitate editorială, și multe, multe altele, pentru că noi suntem deschiși la orice. Și te asigurăm că vei învăța foarte multe lucruri practice, îți vei face mulți prieteni și, mai ales, vei putea cunoaște și relaționa cu potențiali angajatori.

Click aici pentru a afla ce poţi face la noi în practică.

students-703003_640

Dacă vrei, mai degrabă, să fii VOLUNTAR în proiectele noastre social-educaţionale atunci accesează pagina:

http://www.edusoft.ro/vino-voluntar-in-echipa-edusoft/

Poți fi voluntar alături de noi, pentru că noi considerăm că EDUCAŢIA, indiferent de tipul şi forma ei, este importantă pentru viitorul nostru şi al ţării. Pentru că noi iubim copiii şi simţim că societatea nu face destul pentru educarea lor.