Calea către o creștere mai ușoară a bebelușului tău 🙂

Se spune că în viața fiecărei femei există trei minuni, acestea fiind: să vezi cum renaște natura în fiecare primăvară, să simți pruncul cum crește în pântecul tău și să fii Mamă. Eu mă voi opri puţin la partea a treia, pentru că a fi mamă e mai mult decât ne putem imagina. A fi mamă înseamnă a fi un erou cu super-puteri, iar asta implică multă responsabilitate, grijă și dragoste necondiționată.biberon-natural-avent-din-sticla-nou-nascuti-120-ml_355_5

Da, mamele sunt niște eroine, ele știu mereu ce e mai bine pentru puii lor și tot ele sunt cele care se sacrifică pe sine, pentru a se asigura că ei cresc în pace, voie bună și bucurie.

În calitate de mămică, nu numai o dată te-ai confruntat cu alegerea biberonului care să ofere satisfacție și confort. Cu toții știm că bebelușul se poate obișnui atât de mult cu alăptatul natural, încât poate respinge ulterior, orice fel de biberon. Pentru a veni în ajutorul tuturor mamelor care s-au confruntat măcar o dată cu genul ăsta de probleme, eu am ales biberonul natural din sticlă AVENT de la PHILIPS, care, după mine, face parte din acea listă de lucruri nelipsite din trusa unei mame.

Cred că o să fiți de acord cu mine că a găsi un biberon bun, de calitate, comod pentru copil și care să întrunească toate caracteristicile este foarte greu, însă gata cu incertitudinile și problemele de acest fel, pentru că acum există biberonul AVENT, un lucru de mare ajutor la casa omului. Acest biberon poate fi folosit cu succes chiar şi de taţi 🙂

Biberonul este asamblat în Anglia, dar cu componente atât din Anglia, cât și din Franța. Sticla din care e produs este originară din Franța, nu conține BPA și e fabricată cu grijă din materiale naturale, pentru a asigura calitatea și puritatea.

biberon-natural-avent-din-sticla-nou-nascuti-120-ml_355_2Bebelușii resping uneori biberoanele, pentru că acestea nu oferă confortul pe care-l poate oferi alăptatul natural, însă avantajul acestui biberon, care este sută la sută din sticlă natural și se recomandă bebelușilor de 0-6 luni, este că el ajută la crearea unui mod natural de hrănire. (De aceea, dvs, ca mamă, vă veți simți satisfăcută și împlinită și veți simți confortul real pe care-l poate oferi și așa, veți putea fi în continuare o eroină pentru copilul dvs, pentru că știți să alegeți lucruri bune și de calitate.) Acest fapt este posibil datorită tetinei extrem de moale și datorită petalelor care se află la interiorul ei. Acestea nu fac altceva decât să ofere flexibilitate, delicatețe și comoditate.

Având o capacitate de 120 ml, biberonul e ușor de folosit, întreținut și curățat, datorită gâtului larg pe care-l are și calității materialului. De asemenea, designul inovator pe care îl are, adică două supape în loc de una este un sistem anti-colici, direcționând aerul nu în burtica bebelușului, cum ar face un biberon obișnuit, ci către biberon, iar  în felul acesta, colicile nu vă vor da atâtea bătăi de cap, pentru că, în calitate de mămici-eroine, știm ce inamici puternici pot fi colicile.

În plus, biberonul de sticlă Philips Avent are o capacitate de termorezistență, de aceea, îl puteți depozita în orice condiții: și în frigider, precum și la sterilizare și acesta va fi în continuare perfect pentru bebelușul dvs.

Așa că, sper că v-am convins că ceea ce contează este calitatea, iar aceasta are un nume, mai ales când e vorba de sănătatea și confortul copiilor dumneavoastră.

Nu uitați, dragi mămici şi tătici, că lucrurile pe care le cumpărați noi-născuților au un rol foarte important în creșterea și dezvoltarea lor, de aceea alegeți lucruri cu grijă și de calitate! Alegeți calitatea, copilul dvs merită tot ce e mai bun! Alegeți să fiți în continuare un erou pentru puiul dvs!

Adriana Toma


de către